Wie is Luke

Luke is een Technische Informatica student aan de Hogeschool van Amsterdam. Met behulp van deze opleiding zal hij zich kunnen specialiseren in embedded systemen en industriële automatisering.

Zijn grote passies zijn: sporten, DJ’en, programmeren en werken als horecaportier. Hij maakt vooral veel projecten met bijvoorbeeld ESP32’s, Raspberry Pi’s en PIC microcontrollers. Hiernaast zijn een aantal interessante (hobby) projecten te vinden. Voor projecten die hij voor klanten heeft gedaan kunt u kijken op de pagina klanten en projecten.

Intussen heeft Luke vijf jaar ervaring op gebied van IT. Hij heeft vooral veel kennis opgedaan in de basisprincipes van de embedded technologie, maar ook in ‘full-stack’ web development.

Luke inhuren voor projecten

Luke heeft een brede IT kennis en vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Op de pagina klanten en projecten kunt u een aantal voorbeelden zien van projecten waaraan hij heeft bijgedragen. Zit u met een IT vraagstuk en heeft u advies nodig? Neem dan hier contact op.

Website laten maken en onderhouden

Of u nu een webshop of een simpel portfolio wilt, Luke heeft altijd ideeën voor strakke en gebruiksvriendelijke websites. Op de pagina klanten en projecten kunt u een aantal voorbeelden zien van websites die Luke ontwikkeld heeft.

Prijzen

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent geworden naar de prijs, maar helaas is dat niet zo eenvoudig. Een website is een product op maat, daarom staat de prijs niet vast. Het ligt aan het aantal pagina’s, de complexiteit en nog een aantal zaken.

Als u geïnteresseerd bent in een website of een andere IT dienst, twijfel dan geen moment en neem contact op om een offerte aan te vragen. Een offerte is een vrijblijvend aanbod en u zit natuurlijk nergens aan vast! Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen.

Onderhoud van websites is op abonnementsbasis.

DutchEnglishGerman